27.02.19

Më 19 Shkurt 2019, kompania HisenseVRF mbajti një konferencë me partnerët e saj startegjik të…

më shumë
19.11.18

Seminari Global i Trajnimit të Klientit të Hisense VRF 2018 u mbajt në qytetin e…

më shumë
10.07.18

Ne kuader te bashkepunimit te suksesshem midis kompanive te kondicionim aspirimit, Airstar sh.p.k dhe Hisense…

më shumë
28.06.18

Naten e kaluar,u hap solemnisht me nje spektakel madheshtor, Kampionatit Boteror ne Rusi I cili…

më shumë
28.06.18

Trajnimet teknike te nivelit dhe sherbimit te larte te Hisense po mbahen me sukses ne…

më shumë
28.06.18

Ne dt 28-29 Maj, Hisense zhvilloi nje trajnim te rendesishem per PANTA LESCO ne Melta,…

më shumë
28.06.18

Nga dt 11 ne dt 13, u zhvillua trajnimi I klienteve Globale te Hisense VRF…

më shumë