Rikthim ne Botëror
Air Star

Sisteme aspirimi & kondicionimi te nje teknologjie te larte, eficente dhe moderne, te cilat permbushin me persosmeri nevojat e cdo ambienti, duke filluar qe nga ato rezidenciale e deri tek hapesirat e medha komerciale.

Hisense VRF

Rreth Nesh

Airstar sh.p.k. u themelua per ti ofruar dhe përgjigjur në kohë kërkesave ne rritje te tregut vendas, mbi studimin, projektimin, zbatimin dhe instalimin e sistemeve rezidenciale dhe profesionale te aspirimit dhe kondicionimit. Edhe pse e re në vitet e themelimit te saj, Airstar sh.p.k. ka përzgjedhur me rigorozitet dhe profesionalizëm stafin me të cilin ajo bashkëpunon, duke mbledhur rreth saj inxhinierë, projektues dhe instalues  profesionistë me një përvojë të gjatë në fushën e aspirim-kondicionimit. Si rrjedhojë, tashmë Airstar sh.p.k. ka arritur të jetë një kompani mjaft e besueshme dhe konkuruese në treg, pasi cilësia e shërbimit dhe e produkteve që kjo kompani ofron, janë mjaft tunduese, referuar treguesit çmim-cilësi në krahasim me disa kompani te tjera, të cilat ofrojnë te njëjtin sherbim në treg. Një nga elementet më të fortë të prezantimit të Airstar sh.p.k. në treg, janë markat ndërkombëtare të  produkteve që ajo ofron, Airstar dhe Hisense VRF –…
më shumë

Zgjidhje me VRF

Evente

27.02.19

Më 19 Shkurt 2019, kompania HisenseVRF mbajti një konferencë me partnerët e saj startegjik të…

më shumë
19.11.18

Seminari Global i Trajnimit të Klientit të Hisense VRF 2018 u mbajt në qytetin e…

më shumë

Video

Prezantim i Hisense VRF Factory

Prezantim i Hisense Group

Kontakt

Verification