Rreth Nesh

Airstar sh.p.k. u themelua per ti ofruar dhe përgjigjur në kohë kërkesave ne rritje te tregut vendas, mbi studimin, projektimin, zbatimin dhe instalimin e sistemeve rezidenciale dhe profesionale te aspirimit dhe kondicionimit.

Edhe pse e re në vitet e themelimit te saj, Airstar sh.p.k. ka përzgjedhur me rigorozitet dhe profesionalizëm stafin me të cilin ajo bashkëpunon, duke mbledhur rreth saj inxhinierë, projektues dhe instalues  profesionistë me një përvojë të gjatë në fushën e aspirim-kondicionimit. Si rrjedhojë, tashmë Airstar sh.p.k. ka arritur të jetë një kompani mjaft e besueshme dhe konkuruese në treg, pasi cilësia e shërbimit dhe e produkteve që kjo kompani ofron, janë mjaft tunduese, referuar treguesit çmim-cilësi në krahasim me disa kompani te tjera, të cilat ofrojnë te njëjtin sherbim në treg. Një nga elementet më të fortë të prezantimit të Airstar sh.p.k. në treg, janë markat ndërkombëtare të  produkteve që ajo ofron, Airstar dhe Hisense VRF – Hitachi.

 

Ky bashkëpunim ndërkombëtar markash, ka qenë dhe vazhdon të jetë lider në tregun botëror të sistemeve të aspirim kondicionimit që prej vitit 1996 e deri më sot, duke shënuar një rritje graduale konstante prej gati 11-20% për cdo vit. Airstar sh.p.k. ofron për produket dhe shërbimin e saj një garanci teknike për 3 vjet, si dhe shërbim asistence për më shumë se 10 vjet, në mënyrë që klientët tanë të shijojnë në qetësi të plote cilësinë dhe komfortin që shërbimet dhe pajisjet tona dhurojnë.

Misioni ynë
Misioni ynë është, të përmirësojmë cilësinë e jetës në të gjithë komunitetin tonë, duke u ofruar atyre produkte cilësore dhe shërbime të shkëlqyera”.

Objektivat tona
• Të ofrojmë produkte cilësore me çmime te arsyeshme.
• Të përmbushim nevojat e konsumatorëve tanë.
• Të jemi në komunikim të vazhdueshëm me industrinë, konsumatorët dhe partnerët tanë.

Vizioni ynë
Krijimi i një strukture të madhe, e cila do të jetë lider në ekonominë shqiptare, si dhe një protagonist serioz i zhvillimit ekonomik në të gjithë rajonin e ballkanit.